Khloe Kardashian ihastuttaa Kleopatrana – asu saa päät kääntymään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viikonlopun aikana sosiaalisessa mediassa on nähty upeita kuvia julkkiksista, jotka ovat panostaneet Halloween-asuihinsa. Nyt realitytähti ja bisnesnainen Khloe Kardashian esitteli naamiaisasunsa, joka yllään hän osallistui perheensä kanssa naamiaisjuhliin.

Khloe Kardashian julkaisi Instagram-kanavallaan kuvia, joissa hän poseerasi upeana Kleopatrana. 36-vuotias tähti oli pukeutunut kultaiseen asuun, johon kuului kultaiset rintaliivit, isolla halkiolla varustettu hame sekä näyttävän leveät hihat. Asun kruunasi naiselle loihdittu upea meikki, tumma peruukki sekä kultainen pääkoriste.

Khloe Kardashianin lisäksi myös hänen entinen kumppaninsa koripalloilija Tristan Thompson sekä heidän yhteinen lapsensa True olivat pukeutuneet saman teeman mukaisesti. Etenkin True ihastutti pitkässä kultaisessa mekossaan, jonka harteita koristi pienet kultaiset siivet.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Cleopatra

Henkilön Khloé (@khloekardashian) jakama julkaisu