Hulvaton näky – koira haastoi riitaa lehtipuhaltimelle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koiran pieni koko ei aina tarkoita sitä, että myös sen ego olisi pieni. Joskus myös pienikokoisemmat koirat voivat osoittautua kaikista uhmakkaimmiksi tapauksiksi.

Viraalina levinneellä videolla tavataan Traci Thoresonin cockerspanieli Charlie. Tracin mukaan Charlie on tyypillisesti erittäin hyvätapainen ja ystävällinen koira. Kaikki kuitenkin muuttuu, kun lehtipuhallin laitetaan päälle.

Videolla pihan siivoaminen lehdistä on jäämässä pelkäksi haaveeksi pienen cockerspanielin ansiosta. Koira on nimittäin päättänyt haastaa riitaa lehtipuhaltimelle. Charli haukkuu ja uhittelee laitteelle hauskan näköisin lopputuloksin, sillä sen posket lepattavat koomisesti puhaltimen kohti lennättämän ilman vaikutuksesta.