Yritys maksaa meemien ja eläinvideoiden katselusta 8 000 euroa

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Moni tulee joskus tappaneeksi aikaa internetissä ilmaiseksi, mutta nyt yhdellä onnekkaalla on mahdollisuus ansaita sillä tavalla rahaa. Norjalainen Opera Software -yhtiö tarjoaa 8 000 euroa internetin selailusta kahden viikon ajan.

Opera-selaimen kehittänyt yhtiö etsii parhaillaan Personal Browseria, eli henkilökohtaista selailijaa. Hänen tehtävänään on selailla kahden viikon ajan internetiä, olipa kyseessä sitten meemien ja eläinvideoiden katselemisesta tai salaliittoteorioista lukemisesta. Järin arkaluontoista materiaalia internetistä ei tosin kannata tehtävän aikana etsiä, sillä selailu tulee jakaa suorana lähetyksenä Operan sosiaaliseen mediaan.

Hakijilta odotetaan rakkautta internetiä kohtaan, kykyä puhella itsekseen, hyvää englanninkielen taitoa, vähintään 18 vuoden ikää ja avoimuutta livelähetyksen tekemiseen. Vuosien 2020 ja 2021 -välisenä talvena alkavaan ehtävään voivat hakea missä päin maailmaa tahansa asuvat henkilöt. Heidän täytyy vain jakaa sosiaalisessa mediassa #operapersonalbrowser-hashtagilla 15-60 sekunnin videon jossa he kertovat eniten vaikutuksen tehneestä selailukokemuksestaan, ja lähettää siihen 13. marraskuuta mennessä linkki Operan sivuilta löytyvään sähköpostiosoitteeseen.