Ariana Grande suivaantui somevaikuttajiin: ”Ettekö voisi pysyä kotona?”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Ariana Grande julkaisi juuri uuden Positions-nimisen albumin, samaa nimeä kantavan singlen ja musiikkivideon. Naisella olisi nyt paljon aihetta juhlaan, mutta koronaviruksen vuoksi hän haluaa kuitenkin noudattaa erityistä varovaisuutta ja olla kotona niin paljon kuin mahdollista.

Ariana Grande oli Zach Sang Show -ohjelman vieraana etähaastattelun välityksellä ja kertoi suoraan muun muassa siitä miten turhautunut hän on tilanteeseen, jossa ihmiset eivät noudata korona-ajan rajoituksia. Etenkin Halloween sai 27-vuotiaan tähden ärsyyntymään kaikkiin, jotka lähtivät ulos juhlimaan naamiaisasuissaan koko pandemiasta välittämättä.

Ariana Grande ihmettelee sitä minkä vuoksi kaikki eivät olisi vain voineet pysytellä kotonaan vielä pari viikkoa pidempään, että koronavirus olisi jälleen saatu kuriin. ”Pitikö teidän todella pukeutua lehmitytön asuihin ja päästä ratsastamaan mekaanisella rodeohärällä niin paljon? Oliko se Instagram-kuva todella niin tärkeä?”, Grande ihmettelee.