Disneyn piirtäjät auttavat tylsistyneitä – opettavat piirtämään Frozen 2 -hahmoja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sadat miljoonat ihmiset ympäri maailmaa ovat parhaillaan karanteenissa, ja vähintään kymmenet miljoonat joutuvat olemaan kodeissaan ulkonaliikkumiskiellon vuoksi. Moni heistä kokee olevansa tylsistynyt. Etenkin lapset ja nuoret aikuiset kaipaavat tekemistä, jota Disneyn piirtäjät ovat tarjoutuneet nyt antamaan.

Disney ilmoitti aiemmin, että Frozen 2 -menestyselokuva julkaistaan katsottavaksi yrityksen verkkopalvelussa peräti kolme kuukautta ennen aikojaan, koska siten halutaan helpottaa karanteenissa olevien lapsiperheiden tilannetta. Nyt Frozen 2 -animaation piirtäjät ovat myös alkaneet opettamaan halukkaita piirtämään elokuvasta tuttuja hahmoja.

Disneyn Instagram-kanavalla julkaistaan lyhyitä videoita, joilla näytetään miten suosittuja piirroshahmoja piirretään. Kahdella ensimmäisellä videolla Michael Woodside ja Hyrum Osmond pitävät lyhyet oppitunnit. Tähän tekemiseen ei tarvitakaan kuin lyijykynän ja puhdasta paperia.