Kimi Räikkönen antoi tallikaverille kyytiä Nürburgringilla: ”Haluatko itse ajaa?”

Urheilu Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen formulatähti Kimi Räikkönen on tehnyt Formula 1 -sarjassa historiaan jo monin tavoin, ja aivan öskettäin hän kertoi tehneensä jatkosopimuksen Alfa Romeon tallin kanssa. Räikkönen nähdään siis jatkossakin haastamassa nuorempiaan maailman moottoriradoilla. Nyt Kimi on päässyt antamaan kyytiä tallikaverilleen Antonio Giovinazzille henkilöautolla.

Kimi Räikkönen ja Antonio Giovinazzi hyppäsivät Alfa Romeon henkilöauton kyytiin ja lähtivät kiertämään legendaaisen Nürburgringin Nordschleifea. Reilun kahdenkymmenen kilometrin radan kierroksen aikana nähtiin miten erittäin kokenut suomalainen piti Giovinazzia kuin pilkkanaan. Räikkönen muun muassa kysyi tallikaveriltaan, että tuntisiko hän olonsa turvallisemmaksi, jos saisi itse ajaa.