Ryanair vitsaili Trumpin pojan kustannuksella: ”Älä huolehdi Eric, tarjoamme 9,99 euron lentoja”

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvalloissa lasketaan edelleen presidentinvaalien tuloksia. On kuitenkin mahdollista, ettei istuva Donald Trump tule jatkamaan enää toista kautta valkoisessa talossa. Sen myötä hänen perheensäkään ei pääsisi todennäköisesti enää matkustelemaan valtion piikkiin.

Twitterissä levinneellä videolla Donald Trumpin Eric-poika syyttää demokraattipuoluetta vaalivilpistä. Halpalentoyhtiö Ryanair tarttui tilaisuuteen ja vitsaili Eric Trumpin kustannuksella. Lentoyhtiön mukaan hän voi yhtiön ansiosta lentää edelleen edullisesti Euroopassa, vaikka ilmainen matkustelu ei enää onnistuisikaan presidentin koneella.

– Sen miehen ilme, jolla ei ehkä ole enää pääsyä Air Force Oneen ja joka joutuu jatkossa matkustamaan kaupallisten yhtiöiden koneilla. Älä huolehdi Eric, me tarjoamme 9,99 euron lentoja matkatessasi seuraavan kerran Euroopassa, Ryanairin Twitter-tilillä vitsailtiin.