Brooklyn Beckham ja Nicola Pelz intiimeissä kuvissa: ”Hankkikaa yhteinen huone”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

David ja Victoria Beckhamin vanhin poika Brooklyn Beckham on korviaan myöten rakastunut tyttöystäväänsä Nicola Peltziin, jota hän kosi heinäkuussa. Nainen vastasi kosintaan myöntävästi ja nyt kihlapari onkin alkanut suunnittelemaan tulevia häitään, jotka näillä näkymin pidetään vasta kahden vuoden kuluttua.

Lupaava valokuvaaja Brooklyn Beckham on viime aikoina kuvannut lähinnä tulevaa vaimoaan. 25-vuotias vaalea kaunotar näyttääkin toimivan 21-vuotiaan Brooklynin muusana joka päivä. Tuoreissa kuvissa pariskunta poseeraa lähekkäin ja suutelee toisiaan. Kuvissa tunnelma kävi niin kuumaksi, että Beckhamin seuraajat ehdottivat heitä hankkimaan huoneen.

Brooklyn Beckhamin ja Nicola Peltzin oli aiemmin määrä järjestää häät vuoden 2021 syyskuussa, mutta nyt he ovat päättäneet koronaviruksen vuoksi lykätä häitään vieläkin pidemmälle. Pariskunta ei halua ottaa hääjuhliensa suhteen mitään riskejä, koska he haluavat nähdä paikalla kaikki heidän rakkaansa juhlimassa.

https://www.instagram.com/p/CHI4aN4nFKV/