Vihdoinkin! System Of A Down julkaisi uutta musiikkia 15 vuoden tauon jälkeen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viimeksi vuonna 2005 albumin julkaissut System Of A Down on julkaissut kaksi uutta kappaletta. Kyseessä on tuplasinkku, jonka tuotto lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen. Kappaleiden nimet ovat Protect the Land ja Genocidal Humanoidz.

Kappaleiden myyntitulot lahjoitetaan Armenia Funds -nimiselle hyväntekeväisyysjärjestölle. Säätiö auttaa sodassa rypevän Artsakhin tasavallan armenialaisia uhreja. SOAD on julkaissut kappaleista tiedotteen sosiaalisessa mediassa, jonka mukaan maassa tehdään parhaillaan kansanmurhaa. Neljä yhtyeen jäsentä on alunperin Armeniasta.

– Haluamme tuoda totuuden esiin kaikilla mahdollisilla tavoilla. Olemme suojelemassa maata, kulttuuria ja kansakuntaa. Nyt ei ole aika ummistaa silmiä. Tämä on yhtyeellemme uskomaton mahdollisuus panna kaikki muu sivuun ja puhua kotimaamme, Armenian, puolesta, SOAD julistaa.

https://www.facebook.com/systemofadown/photos/a.196437329031/10158117518024032/?type=3