Netflixin-tähti Christine Quinn sai tappouhkauksia – väittää hankkineensa tiikerin turvakseen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Christine Quinn on tullut tunnetuksi Netflixin realitysarjasta Selling Sunset: Hollywoodin kiinteistövälittäjät, jossa varakkaille ihmisille kaupataan arvokkaita koteja unelmakaupungissa. Nyt Quinn on kertonut hankkineensa oman tiikerin turvallisuutensa takaamiseksi.

Christine Quinn kertoo saaneensa tappouhkauksia realitysarjassa esiintymisen myötä. Tähden mukaan hän on aviomiehensä kanssa hankkinut MTV Cribs -sarjassa esittelemänsä kartanonsa turvaksi paitsi aseistettuja vartijoita ja koiria, myös tiikerin. Quinn väittää eläimen olevan niin imisystävällinen, ettei sitä tarvitse edes pitää kiinni hihnassa.

– Vitsailin tarvitsevamme tiikerin, jos aseet ja koirat eivät pelota ihmisiä. Sitten päätin, että se voisi olla oikeasti hauska idea. Löysimme tyypin joka kouluttaa tiikereitä lemmikeiksi ja hankimme sellaisen, Christine Quinn väittää Daily Star -lehden haastattelussa.