Kendall Jennerin Halloween-juhlista someraivo – koronarajoituksista ei välitetty

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja nousevaa mallinuraa tekevä Kendall Jenner järjesti Halloween-viikonloppuna suuret naamiaisjuhlat. Kun juhlista alkoi levitä tieto sosiaalisessa mediassa, monet eivät tuntuneet olevan mielissään siitä, että korona-ajan rajoituksista ei pidetty juhlissa kiinni.

Kendall Jenner on juuri täyttämässä 25 vuotta, minkä vuoksi naamiaisjuhlissa vietettiin samalla jo etukäteen tähden syntymäpäiviäkin. People-sivuston mukaan suuriin hotellin kattoterassilla järjestettyihin juhliin oli saapunut noin sata vierasta, joiden mukana oli myös paljon isoja tähtiä.

Muun muassa Justin Bieber, The Weeknd ja Jaden Smith olivat saapuneet Jennerin järjestämiin juhliin. Suuret kokoontumiset ovat edelleen Kaliforniassakin kiellettyjä, mikä onkin varmasti syy siihen, että Kendall Jenner oli kieltänyt vieraitaan julkaisemaan mitään kuvia sosiaalisessa mediassa. Juhlat eivät kuitenkaan pysyneet salassa ja moni tuntuu olleen hyvin pettynyt siihen miten välinpitämättömästi isot tähdet ovat käyttäytyneet kun juuri heidän tulisi omalla toiminnallaan näyttää hyvää esimerkkiä.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Barb voted… your turn!!!

Henkilön Kendall (@kendalljenner) jakama julkaisu

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

🖤🧡

Henkilön Kendall (@kendalljenner) jakama julkaisu