Uskollinen kultainennoutaja käveli 100 kilometriä – etsi omistajiaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lemmikkieläinten, erityisesti koirien, tiedetään löytäneen kuin ihmeen kaupalla takaisin kotiinsa pitkienkin matkojen päästä. Nyt Kiinassa on hämmästelty koiraa, joka käveli itsekseen kahden viikon ajan omistajiaan etsimässä

Noin vuoden ikäinen kultainennoutaja Ping Ang, jonka nimi tarkoittaa ”olla turvassa”, muutti väliaikaisesti asumaan 100 kilometrin päähän omistajiensa ystävien luokse remontin ajaksi. Koira alkoi kuitenkin kärsiä pahasta koti-ikävästä ja karkasi omistajiensa järkytykseksi väliaikaisesta kodistaan. Ping Angia etsittiin tuloksetta lähes kahden viikon ajan.

Lopulta omistajien kotikaupungissa sijaitsevan toimistorakennuksen pihalla nähtiin jalkansa loukannut ja nälkiintynyt koira,  joka paljastui Ping Angiksi. Omistajiaan etsineen koiran kuvaillaan Daily Mailin mukaan näyttäneen masentuneelta ennen kotiinsa palaamista. Omistajien mukaan he aikovat tästä lähtien pitää Ping Angin aina rinnallaan.