Despacito menetti tittelinsä – Baby Sharkista tuli YouTuben katsotuin video

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Baby Shark -lastenlaulua on kuultu monissa lapsiperheissä enemmän, kuin moni vanhempi varmasti toivoisikaan. Nyt kappaleen musiikkivideo on ylittänyt suosiossaan jopa muutaman vuoden takaisen kesähitin, Luis Fonsin Despaciton.

Luis Fonsin ja Daddy Yankeen Despacito oli yli kolmen vuoden ajan Youtuben katsotuin video. Etelä-Korealaisen Pinkfong-yhtiön Baby Shark -videota on katseltu yli 7,04 miljardia kertaa, Despaciton musiikkivideota puolestaan 7,03 miljardia kertaa. Kolmanneksi katsotuin Youtube-video on Ed Sheeranin musiikkivideo Shape of You.

Baby Shark ei ole alkujaan Pinkfong-yhtiön luomus, vaan kyseessä on jo vuosikymmeniä vanha lastenlaulu. Sen alkuperäisen version tekijä ei kuitenkaan ole tiedossa. Baby Shark -ilmiö on tuskin ainakaan laantumass, sillä Variety-lehden mukaan Yhdysvaltalainen Nickelodeon-kanava työstää siitä parhaillaan animaatiosarjaa.