Erikoinen yllätys etuovella – iso karhu kurkisteli sisään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Karhut ovat monissa maissa melko tuttu näky omakotitaloalueilla ja mökkien pihoilla kun ne etsivät ruokaa roskiksista ja autoista. Tällä kerralla hauska kohtaaminen karhun kanssa tallentui videolle, jossa nähdään miten karhu seurasi nenäänsä talon ovelle.

Kaliforniassa South Lake Tahoessa asuva mies oli kuullut ulkoa erikoista ryminää, minkä vuoksi hän oli päättänyt mennä katsomaan mitä autokatoksessa tapahtui. Mies oli kurkistanut aluksi turvakameroihin, joiden kautta hän oli nähnyt, että häntä oli tullut tervehtimään isokokoinen karhu.

Karhu näytti haistavan jotain herkullista ja seurasi vainuaan suoraan talon etuovelle. Oven takana asukas olikin puhelimensa kameran kanssa valmiina ikuistamassa videolle hauskan näyn, jossa karhu kurkkii talon sisälle ovesta.