Kim Kardashian ihmetteli alkoholin vaikutusta – teki hänestä paremman tanssijan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kim Kardashian järjesti taannoin lähimmille ystävilleen ja perheelleen unelmien viikonlopun yksityisellä saarella, jossa juhlittiin hänen 40-vuotissyntymäpäiviään. Loman aikana vieraat saivat käydä pyöräilemässä saarella, kajakoida, katsella elokuvia hiekkarannalla ja tietenkin juhlia Kim Kardashianin kanssa.

Kim Kardashian on tunnettu huonoista tanssitaidoistaan. Nainen ei ikinä suostu tanssimaan missään ja on kertonut syyn siihen olevan se, että hän ei yksinkertaisesti osaa tanssia. Nyt tähti kuitenkin yltyi syntymäpäivänään tanssimaan musiikin tahdissa ja päätti vielä julkaista tapahtuneesta videon sosiaaliseen mediaan todisteeksi.

Kim Kardashian juo videolla ystävänsä kanssa shotteja ja tanssii musiikin tahdissa. ”Hetkinen. Tekeekö alkoholin juominen ihmisistä parempia tanssijoita?”, Kardashian ihmettelee kuvatekstissään. Ilmeisesti illan aikana nautitut drinkit auttoivat ainakin häntä rentoutumaan.

https://www.instagram.com/p/CHS8wyagx98/