Tyttöbändin kaunotar tulikuumassa kuvassa – asun leikkaukset varastivat huomion

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Little Mix -yhtyeessä laulavat Jade Thirlwall, Perrie Edwards, Leigh-Anne Pinnock ja Jesy Nelson. Leigh-Anne Pinnock on viime aikoina ihastuttanut sosiaalisessa mediassa julkaisemillaan kuvilla, joissa korostuvat naisen persoonallinen tyyli ja upea vartalo.

Little Mix julkaisi juuri uuden Sweet Melody -nimisen kappaleen ja musiikkivideon. Nyt Leigh-Anne Pinnock on muistuttanut kuvallaan ihmisiä sen kuuntelemisesta. Seksikkäässä kuvassa naisella on yllään upea valkoinen puku, jonka leikkaukset paljastavat ison osan naisen vatsasta ja lantiosta.

X Factor -laulukilpailussa syntynyt Little Mix -tyttöbändi on ensimmäinen kokoonpano, joka on koskaan voittanut kisan. Vuonna 2011 syntynyt tyttöbändi on niittänyt suosiota jo monta vuotta ja nyt kaunottaret ovat jälleen julkaisemassa uutta musiikkia 6. marraskuuta kun uusi Confetti-nimeä kantava albumi julkaistaan.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Alexa play Sweet Melody… 🎼

Henkilön Leigh-Anne Pinnock (@leighannepinnock) jakama julkaisu