Minna Parikka lopettaa yrityksensä – yritys on menestyksen huipulla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalaisen Minna Parikan menestystarina on vertaansa vailla. Nainen on päättänyt lopettaa yrityksensä nyt, kun se on menestyksen huipulla. Vuosi 2020 on Minna Parikan kenkien viimeinen.

– Olen saavuttanut urallani kaiken mitä halusin: omannäköiseni brändin, kansainvälisen menestyksen, uskolliset fanit, sekä vapauden matkustaa ja nähdä maailmaa. Tänä vuonna juhlin 40-vuotissyntymäpäivääni ja 15-vuotista taiteilijauraani. On aika todeta, että 40-vuotiaan Minnan unelmat näyttävät erilaiselta kuin 25-vuotiaan Minnan. Brändi on aina mennyt rohkeasti eteenpäin, ja sama rohkeus on ollut brändin menestyksen salaisuus. Tämä menestys antaa minulle suuntaa ja motivaatiota uudelleen määrittää polkuni ja etsiä uusia seikkailuja, Parikka tiedottaa.

Tieto lopettamisesta saattaa tulla monelle yllätyksenä, sillä brändillä menee kaikilla mittareilla tarkasteltuna erinomaisesti. Minna Parikan kenkiä on myyty Selfridgesin, Harrodsin ja Galeries Lafayetten kaltaisissa kansainvälisissä tavarataloissa ja ne ovat päässeet useiden kansainvälisten vaikuttajien ja julkkisten jalkoihin. “Parikoista” on tullut käsite, ja niitä löytyy melkein jokaisen suomalaisen naisen kenkäkaapista. Kuluva vuosi on ollut tuloksellisesti ennennäkemättömän hyvä ja yritys on velaton ja kannattava.