Poliisi pyytää Vaasassa polkupyöräilijään törmännyttä autoilijaa ilmoittautumaan

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Valkoisella Skoda-henkilöautolla ajanut nuori nainen törmäsi polkupyörällä liikkuneeseen poikaan Vaasan Tapionkadulla sunnuntaina 25. lokakuuta. Poliisi pyytää naista nyt ilmottautumaan poliisilaitokselle.

– Poika oli ollut ylittämässä polkupyörällä suojatietä Tapionkadulla, kun valkoinen Skoda henkilöauto oli törmännyt häneen. Henkilöautoa kuljetti nuori nainen, joka ensin pysähtyi, mutta saman tien jatkoi matkaa. Poika oli törmäyksessä satuttanut jalkansa ja polkupyörä oli vaurioitunut, Pohjanmaan poliisi kertoo.

Poliisi pyytää henkilöauton kuljettajaa ilmoittautumaan Pohjanmaan poliisille numeroon 0295 449 599 asian selvittämiseksi. Mahdollisia havaintoja asiasta voi lähettää poliisille osoitteeseen vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi.