Phil Collinsin ex-vaimo valtasi tähden kartanon aseistettujen vartijoiden avulla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Muusikko Phil Collins ja hänen vaimonsa Orianne Cevey erosivat kesällä. Nyt avioero on saanut uuden myrskyisän ja yllättävän käänteen. Collins on nostanut oikeustoimet ex-vaimoa vastaan, sillä tähden mukaan tämä on vallannut hänen Miamissa sijaitsevan kartanonsa.

Phil Collinsin mukaan Orianne Cevey on asunut 33 miljoonan dollarin kartanossa laittomasti uuden 31-vuotiaan aviomiehensä kanssa. Muusikko kertoo parin palkanneen neljä aseistettua vartijaa estämään muilta pääsyn taloon. Ceveyn kerrotaan Miami Herald -lehden mukaan myös vaihdattaneen kodin turvakoodit, peittäneen sen turvakamerat ja estäneen kiinteistövälittäjiä esittelemästä kartanoa mahdollisille ostajille.

Phil Collins ja Orianne Cevey menivät naimisiin vuonna 1999 ja erosivat ensimmäisen kerran vuonna 2006. Pari kuitenkin palasi myöhemmin jälleen yhteen, kunnes Cevey jätti Collinsin tämän vuoden elokuussa tekstiviestillä. Pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta.