Nyt on kuuma kaunotar! Sofia Vergara julkaisi nuoruutensa biksuposeerauksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Moderni perhe -tähti Sofia Vergaran ja hänen aviomiehensä, True Blood -sarjasta tunnetun näyttelijä Joe Manganiellon kotona on yrittänyt käydä kutsumaton vieras. Hänet oli pysäytetty vartijoiden toimesta. Mies oli kertonut vartijoille etsivänsä Vergaran kotia ja väitti olevan hänen poikansa Manolon ystävä. Nyt tunkeutujan tapaus on jo turvallisesti takana, ja Sofia on julkaissut upean arkistokuvansa verkossa.

Pian stalkkerin tapauksen jälkeen Vergara julkaisi itsestään 1990-luvulta peräisin olevan valokuvan, jossa hän piehtaroi yläosattomissa hiekalla. Nyt vuorossa on samaa ikäluokkaa oleva 1990-luvun valokuva, jossa Sofia poseeraa auringonlaskussa upeissa valkoisissa bikineissä. Useat julkkisnaiset ovat kommentoineet kuvaa, jonka Sofia kertoo olevan peräisin Miamista.

Edellä mainittu stalkkeri ei TMZ-sivuston mukaan suostunut poistumaan, joten hänet pidätettiin luvattomasta liikuskelusta alueella syytettynä. 28-vuotias Manolo on Sofia Vergaran ja hänen ex-aviomiehensä Joe Gonzalezin yhteinen lapsi. Vergaralla ja Joe Manganiellolla ei sen sijaan ole yhteisiä lapsia.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

#tbt The 90’s Miami!!🌴🌴🐬🐬

Henkilön Sofia Vergara (@sofiavergara) jakama julkaisu