Kohukaunotar alastomana – pelkkä Yhdysvaltojen lippu sylissään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Los Angelesissa asuva glamourmalli ja laulaja Aubrey O’Day joutui äskettäin paparazzin salakuvaamaksi. Naisen valokuvat levisivät netissä ja hän on niissä todella eri näköinen kuin sosiaaliseen mediaan julkaistuissa otoksissa. Viime aikoina Aubrey O’Day on yrittänyt esimerkiksi rauhoitella rohkeista kuvistaan aiheutunutta kohua, joskin melko heikoin tuloksin.

Tällä kertaa kohukaunotar on julkaissut Instagramissa kuvan, jossa hänet nähdään poseeraamassa alastomana, vain Yhdysvaltojen lippu sylissään. Kuvansa yhteydessä hän kertoo rakastavansa maataan ja toivoo maalleen siunausta. Mukana on myös hashtag, joka viittaa Bidenin ja Harrisin kannattamiseen.

Aubrey O’Day seurusteli aiemmin pitkään salasuhteessa Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin pojan Donald Juniorin kanssa. Pariskunta suunnitteli jopa perheenlisäystä, mutta Donald Jr. jätti salasuhteen ja keskittyi omaan vaimoonsa ja lapsiinsa. Aubrey O’Day on arvostellut Yhdysvaltojen politiikkaa sen jälkeen rohkein sanakääntein, ja päivitystensä perusteella O’Day kannattaa Bidenin presidenttiyttä.