Britney Spears pelkää isäänsä – ei enää esiinny mikäli holhouskäytäntö ei muutu

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Britney Spears on yrittänyt jo kauan aikaa päästä eroon isänsä holhouksesta. Oikeus eväsi taannoin tähden hakemuksen edunvalvonnan siirtämisestä pysyvästi pois Jamies Spearsilta, mutta yritykset jatkuvat edelleen.

Holhouskysymystä käsiteltiin viimeksi oikeudessa Los Angelesissa tiistaina. Britney Spearsin asianajaja Samuel D. Ingham III:n mukaan poptähti ei enää nouse esiintymislavoille niin kauan, kuin isä jatkaa holhoojana. Asianajajan mukaan Britney ei ole myöskään puhunut isänsä kanssa aikoihin.

– Päämieheni on ilmoittanut pelkäävänsä isäänsä. Hän ei tule enää esiintymään, mikäli isä hallitsee hänen uraansa, Britneyn asianajaja Samuel D. Ingham III kuvaili Associated Press -uutistoimiston mukaan.

Tuomari Brenda Penny ei edelleenkään muuttanut holhousjärjestelyjä, mutta kertoi olevansa valmis kuulemaan lisää perusteluja Jamie Spearsin poistamiseksi tehtävästä tulevissa istunnoissa. Jamie on toiminut tyttärensä holhoojana ja edunvalvojana vuodesta 2008 saakka. Viime vuonna hän jätti tehtävät väliaikaisesti terveyssyiden vuoksi, ja Britney on sittemmin toivonut tehtävään korvaajaksi nimetyn Jodi Montgomeryn jatkavan hänen vakituisena holhoojanaan.