Iso delfiiniparvi ui kalastusvenettä kohti – mykistävä näky tallentui videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Delfiinit ovat älykkäitä eläimiä, joilla on maine ihmishenkien pelastajana. Delfiinejä pidetään myös ystävällisinä ja hyväntahtoisina, minkä vuoksi moni tuleekin aina hyvälle tuulelle kohdatessaan delfiinin luonnossa.

Nyt YouTube-videolla nähdään Etelä-Afrikassa videolle ikuistettu tilanne, jossa kalastajat pääsivät kohtaamaan suuren delfiiniparven. Delfiiniparvi ui jostain syystä samaan suuntaan hurjaa vauhtia ja saapui suoraan kalastajien venettä kohti, minkä ansiosta miehet onnistuivatkin saamaan tilanteesta mahtavaa videomateriaalia.

Videolla nähdään miten kovaa vauhtia delfiinit uivat suoraan venettä päin. Osa delfiineistä väisti veneen uimalla sivulle ja osa näytti sukeltavan veneen alle. Kalastajat eivät tienneet miksi delfiinit näyttivät uivan niin kiireessä, mutta suuren parven yhdessä uimisen todistaminen oli kuitenkin ollut kalastusreissun kohokohta.