Khloe Kardashian joutui karanteeniin saatuaan koronaviruksen – ei nähnyt tytärtään 16 päivään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Taannoin kävi ilmi, että realitytähti Khloe Kardashian on sairastanut koronaviruksen maaliskuussa. Asia pidettiin kuitenkin muilta salassa, koska Kardashian ei halunnut säikäyttää ihmisiä omilla oireillaan kaiken tiedon oltua niin tuoretta ja uutta vielä alkukeväästä.

Khloe Kardashian kertoi nyt Ellen DeGeneresin vieraana ollessaan, että pahinta sairastamisessa oli erossa oleminen kaksivuotiaasta True-tyttärestä. Perhe oli kertonut tytölle äidin olevan matkoilla, vaikka todellisuudessa hän oli sairastanut omassa lukitussa makuuhuoneessaan saman katon alla.

Khloe Kardashian ei saanut nähdä tytärtään 16 päivään koronatartunnan vuoksi. Kardashian kertoi, että erityisen sydäntäsärkevää oli olla huoneessa hiljaa kun oma tytär koputti oveen ja pyysi äitiään avaamaan. Hän kuitenkin toivoo, että taaperoikäinen ei vielä täysin ymmärtäisi ajan käsitettä ja tietäisi kauanko he joutuivat olemaan erossa toisistaan.