Miley Cyrus alastomana arkussa – muotikuvaajan otos hämmästyttää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Miley Cyrus tunnetaan ajoittaisesta räväkästä ja rohkeastakin tyylistään. Nyt artisti nähdään poseeraamassa tutunlaisissa merkeissä muotikuvaaja Vijat Mohindran ikuistamassa otoksessa.

Vijat Mohindra jakoi Instagram-tilillään kuvan, jossa Miley Cyrus nähdään irvistämässä kameralle avoimen hauta-arkun sisällä. 27-vuotias poptähti on riisuuntunut kuvaa varten alasti, peittäen rintansa vaalean peruukin kutreilla.

Kuva on peräisin kuuluisuuksiin erikoistuneen Mohindran tuoreesta valokuvakirjasta. Kovakantinen kijra pitää sisällään yhteensä 200 kuvaa, joista osa on otettu varta vasten kirjaa varten. Osa kirjan myynnillä kerätyistä tuloista lhajoitetaan Miley Cyrusin seksuaalivähemmistöihin kuuluvia kodittoimia nuoria auttavalle Happy Hippie -hyväntekeväisyysjärjestölle.