Rebel Wilson kertoi olleensa tunnesyöjä – söi stressiin sokerisia herkkuja

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Rebel Wilson täytti tänä vuonna 40 vuotta, minkä vuoksi hän päätti keskittyä täysillä omaan terveyteensä. Wilson nimesi aiemmin vuoden 2018 hauskuuden vuodeksi ja vuoden 2019 rakkauden vuodeksi. Tämän vuoden teemaksi tähti otti oman hyvinvointinsa, minkä ansiosta nainen onkin onnistunut pudottamaan yli 20 kiloa painostaan.

Rebel Wilson kertoi Drew Barrymoren haastattelussa huomanneensa, että hän on tunnesyöjä. Menestys aiheutti tähdelle sen, että hän matkusteli paljon paikasta toiseen ja söi isoja määriä sokeria, koska makeat herkut olivat hänen paheensa. Nopeasti tullut maailmanlaajuinen kuuluisuus aiheutti myös stressiä, joka sai Wilsonin syömään muun muassa donitseja ja jälkiruokia.

Myöhemmin Rebel Wilson alkoi pohtimaan minkä vuoksi hän ei arvostanut itseään vaan pahensi omaa oloaan syömällä todella epäterveellisesti. Wilson kertoi aiemmin kokeilleensa erilaisia nopeita dieettejä, mutta ne eivät koskaan toimineet, minkä vuoksi hän päättikin muuttaa elämäntapansa uusiksi lopullisesti.