Tanhupallo muistuttaa – on hyvä olla liian vähän puhelimella

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Kiti Kokkonen niitti Putous-ohjelmassa vuosia sitten suursuosiota keksimänsä Tanhupallo-hahmon ansiosta. Tanhupallo tekee aina tasaisin väliajoin paluun sosiaalisessa mediassa kun hänellä on faneilleen jotain tärkeää sanottavaa.

Nyt Tanhupallo on saapunut Karvamatonsa kanssa esittelemään seuraajilleen omaa puhelintaan. Tanhupallolla on iPhone100-leikkipuhelin, jonka hän on saanut lahjaksi noin kaksi vuotta sitten. Puhelimen hyvä puoli on Tanhupallon mukaan se, että siinä on vain minuutti ruutuaikaa yhtä päivää kohden.

Pieni ruutuaika on Tanhupallon mielestä puhelimen paras puoli, koska puhelimella on hänen mielestään hyvä viettää liian vähän aikaa. Tanhupallo on kuullut, että liiallinen puhelimen näytön tuijottaminen muuttaa pään neliön malliseksi.