Jason Momoa jättiveloissa – ei ollut saada töitä Game of Thrones -roolin jälkeen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Jason Momoa näytteli HBO-kanavalla esitetyssä huippusuositussa Game of Thrones -sarjassa Khal Dragon roolia. Kun miehen roolihahmo tapettiin pois sarjasta ensimmäisen tuotantokauden lopussa, miehen taloudelliset ongelmat kasvoivat.

Tähti kertoi People-sivuston mukaan olleensa niin suurissa veloissa, että hänellä ei ollut rahaa edes kuvausviikkojen välissä matkustaa kotiin tapaamaan perhettään. Sarjassa esiintymisen jälkeen 41-vuotiaan Jason Momoan oli vaikea löytää uusia rooleja, minkä vuoksi perheellisen miehen rahahuolet alkoivat painaa entistäkin enemmän kun uusia töitä ei ollut löytyä hänelle.

Persoonallisen ulkonäkönsä vuoksi Jason Momoa sopii vain tietynlaisiin rooleihin, mutta niitä on onneksi nyt alkanut löytymään. Tähti on viime vuosien aikana saanut paljon menestystä ja päässyt näyttelemään monien isojen nimien rinnalle suuriin elokuvatuotantoihin. Mies tullaan näkemään myös ensi vuonna ensi-iltansa saavassa Dyyni-elokuvassa Javier Bardemin, Zendayan ja Josh Brolinin rinnalla.