Jenna Dewan rakastaa pilatesta – esitteli vaativan treeninsä somessa

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijänä ja tanssijana tunnettu Jenna Dewan sai viisi kuukautta sitten uuden miehensä Steve Kazeen kanssa pojan, jonka he nimesivät Callum Michael Rebel Kazeeksi. Nyt 39-vuotias Dewan on paljastanut miten hän on onnistunut pitämään itsensä hyvässä kunnossa.

Jenna Dewan rakastaa pilatesta, jota hän on harrastanut jo vuosien ajan. Dewanin harjoittama pilatesmuoto on hyvin vaativaa ja liikkeiden tekemiseen tarvitaankin erilaisia raskaita apuvälineitä. Videolla tähti esittelee taipuisaa vartaloaan kun hän potkii jaloillaan vuorotellen korkealle ylös nilkat ojennettuina.

Jenna Dewan on onnistunut jatkamaan pilateksen harrastamista sekä ennen raskautta, raskaana että nyt myös sen jälkeen. Treenimuoto onkin ollut yksi keino päästä myös raskauden tuomista lisäkiloista eroon. Dewan on pystynyt treenaamaan myös kotona yksin karanteenissa ollessaan ilman apuvälineitäkin omassa varastossaan.