Karhu varasteli toistuvasti herkkuja huoltoasemalta – viimein se saatiin kiinni

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kaliforniassa sijaitsevan huoltoaseman kaupassa on vieraillut toistuvasti epätavallinen myymälävaras. Sen myyjät ja asiakkaat ovat joutuneet hämmästelemään uteliasta ja herkuille persoa karhua.

Karhusta on viime viikkoina tullut tuttu näky Chevronissa sijaitsevalla huoltoasemalla. Se löntysteli sisään automaattiovista varastaakseen karkkihyllyn antimia. Eläin nousi jopa paikalliseksi kuuluisuudeksi valvontakameran ikuistamien videoiden levittyä viraalina.

Viranomaiset ovat sittemmin onnistuneet paikantamaan ja ottamaan karhun kiinni turvallisesti. Eläimen on paljastettu olevan noin 16-vuotias uroskarhu. Se on viranomaisten mukaan sittemmin vapautettu takaisin luontoon, kauas sivistyksen ja huoltoasemien läheisyydestä.