Pasha Pozdnyakova baarissa – kurvit pullistelivat tiukassa mekossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parikymppinen Pasha Pozdnyakova on työskennellyt ahkerasti kesätöissä, mutta ilmoittaa nyt Instagramissa antavansa enemmän aikaa faneilleen. Naisella on totisesti iso urakka edessä sosiaalisen median kanssa, sillä hänen seuraajiensa määrä ylitti taannoin Instagramissa miljoonan seuraajan rajapyykin.

Nyt Pasha on suunnannut nautiskelemaan drinkeistä Helsingin yöhön, jossa hän juhli violettiin iltapukuun sonnustautuneena. Hänen kurvinsa panivat asun koville, ja kuvansa yhteydessä kurvitar kertoi yrittävänsä elää mahdollisimman stressittömästi.

Savonlinnasta lähtöisin oleva Pasha Pozdnyakova on saavuttanut suosiota muhkeilla kurveillaan. Nainen on aloittanut kuviensa avulla myös bisneksen, joka on tarkoitettu ainoastaan faneille. Hän myy kuvia ja videoita kuukausimaksulla. Tällä hetkellä naisella on 59 seuraajaa Patreon-palvelussa. Pasha ei julkaise seksuaalista sisältöä, ainoastaan poseerauksia asiakkaiden toiveiden mukaan.