Bella Thornen toppi jäi pieneksi – ei peittänytkään povea kokonaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä, malli ja laulaja Bella Thorne on tullut alun perin tunnetuksi Disneyn sarjoista ja elokuvista. 23-vuotias tähti on viime vuosina karistanut perheystävällistä imagoaan toden teolla. Nainen on perustanut oman OnlyFans-sivuston, jonka lisäksi hän julkaisee edelleen näyttävää materiaalia myös sosiaaliseen mediaan.

Bella Thorne ei ole koskaan ujostellut vartalonsa esittelemistä kuvissaan. Tälläkin kerralla tähti poseerasi tuoreissa Instagram-kuvissaan vatsa paljaana. Hyvin ylös saakka rullattu toppi on mahdollistanut sen, että nainen on päässyt vilauttamaan kuvissaan myös paljasta rintojensa alaosaa.

Äskettäin Bella Thorne sai tulenkatkuista palautetta faneiltaan siitä millaista sisältöä hän tarjosi heille OnlyFans-sivustollaan. Moni tunsi olonsa huijatuksi maksettuaan sievoisen summan kuvista, jotka olivat lähes samanlaisia kun naisen julkisetkin kuvat. Tähti myös mainosti palvelussaan antamalla alastonkuvia rahaa vastaan, mutta ei lopulta ollutkaan paljastanut kuvissa itseään saatuaan maksun.