Little Mix -tähti puolustaa paljastavia asuja: ”Olemme aikuisia ja harrastamme seksiä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Little Mix -yhtyeessä laulavat Jade Thirlwall, Perrie Edwards, Leigh-Anne Pinnock ja Jesy Nelson. Yhtye on koottu X-Factor -laulukilpailussa yhdeksän vuotta sitten, minkä jälkeen naisten tyyli onkin muuttunut sekä asujen että kappaleiden lyriikoiden suhteen rohkeammaksi.

Yhtyeen laulaja Jade Thirlwall kertoi haastattelussaan tulenkatkuisesta puhelusta, jonka hän oli saanut äidiltään uuden Sweet Melody -musiikkivideon julkaisun jälkeen. ”Sinun takapuolesi roikkui asusi ulkopuolella”, äiti oli kritisoinut 27-vuotiaalle tyttärelleen rohkeita esiintymisasuja.

Asun kritisoimisen jälkeen äiti oli myös udellut mistä takapuoli on peräisin vihjaillen, että tytär olisi lihonut. Jade Thirlwall kertoi Daily Mail -sivuston mukaan pyöristyneen takapuolen olleen piirakoiden syömisen lopputulosta. Hän haluaa myös muistuttaa sekä omaa äitiään että muita siitä, että he ovat jo aikuisia naisia ja harrastavat seksiä.