Kim Kardashian jakoi kuvan kulissien takaa – hiplasi rintojaan biksuissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kim Kardashian herätti taannoin kohua järjestettyään koronatilanteesta huolimatta syntymäpäiväjuhlat yksityisellä saarella. Nyt tähti on otsikoissa perinteisemmissä merkeissä.

Kim Kardashian poseerasi taannoin mainoskuvissa, jotka otettiin hänen KKW Beauty -merkkiään varten. Nyt tähti on jakanut Instagramissa rohkeita otoksia kuvaussessioiden kulissien takaa. Niissä hänet nähdään koskettelemassa rintojaan valkoisissa bikineissä.

Kardashianit-sarjastakin tunnettu tähti on tuttuun tapaansa jakanut tiuhaan tahtiin kuvamateriaalia sosiaalisessa mediassa. Vaikka 40. syntymäpäiväjuhlista on vierähtänyt jo viikkoja, on hän edelleen jakanut Instagramissa juhlapaikkana toimineeltla saarella ikuistettuja otoksia.