Nainen syyttää Brad Pittiä huijauksesta – väittää tähden luvanneen mennä kanssaan naimisiin ja vieneen hänen rahansa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Texasissa asuva nainen on nostanut kanteen Hollywood-tähti Brad Pittiä vastaan. Nainen väittää näyttelijän huijanneen häneltä kymmenien tuhansien dollarien edestä rahaa.

Terveydenhoitoalan yhtiön toimitusjohtajana toimivan Kelli Christinan mukaan Brad Pitt oli ottanut häneen yhteyttä ja pyytänyt auttamaan keräämään rahaa Make It Right -hyväntekeväisyysjärjestölle. Christina kertoo kaksikon välille muodostuneen pian suhde ja heidän keskustelleen viesteissään jopa naimisiin menemisestä.

Kelli Christina kertoo maksaneensa Pittille kahden vuoden aikana 40 000 dollaria rahankeruutilaisuuksissa esiintymisistä, jotka tähti olisi kuitenkin perunut viime tipassa. Hän syyttää Brad Pittiä sopimuksen rikkomisesta ja huijauksesta ja vaatii tähdeltä 100 000 dollarin edestä vahingonkorvauksia.

Brad Pittin asianajajan mukaan tähti ei kuitenkaan ole ollut koskaan yhteydessä Kelli Christinaan. Sen sijaan hän uskoo Christinan joutuneen huijauksen uhriksi. Oikeuden pöytäkirjoissa asianajaja epäilee jonkun esiintyneen Pittinä internetissä huijatakseen hyväuskoiselta uhrilta suuria summia rahaa, uutisoi Page Six.