Oulun poliisi etsii Mika ”Sebastian” Körkköä – soita havaintosi poliisille

Ohhoh! · Stara.fi

Oulun poliisi pyytää havaintoja kuvassa näkyvästä miehestä, johon ei ole saatu yhteyttä sunnuntai-illan 8. marraskuuta jälkeen. Viimeiset havainnot hänestä on tehty kello 20.00 aikaan. PÄIVITYS 14.11.: Etsitty henkilö on löytynyt.

Kadoksissa oleva Mika ”Sebastian” Körkkö on yli 30-vuotias, 174 senttimetriä pitkä ja paino noin 80-85 kg. Hänellä on tummat lyhyet hiukset ja siniharmaat silmät. Katoamispäivän vaatetuksesta ei ole tietoa.

Miehen asunto sijaitsee Oulun keskustassa, jossa viimeisimmät havainnot on tehty. Näköhavainnoista pyydetään soittamaan hätänumeroon 112. Muut havainnot ja vihjeet pyydetään ilmoittamaan Oulun poliisin vihjenumeroon 0295 416 194 tai vihjesähköpostiin vihjeet.oulu(at)poliisi.fi