Frendit-tähdet palaavat yhteen erikoisjaksossa – kuvaukset alkavat keväällä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittu tilannekomediasarja Frendit sai päätöksensä vuonna 2004. Osa Frendit-faneista on toivonut sarjan saavan vielä joskus jatkoa. Nyt heidän toiveisiinsa ollaan vastaamassa, ainakin tavallaan.

Frendit-sarjaa tähdittäneiden Matthew Perryn, Jennifer Anistonin, David Schwimmerin, Lia Kudrow’n, Matt LeBlancin ja Coyrntye Coxin on paljastettu palaavan yhdessä ruutuun tulevassa HBO-erikoisjaksossa. Se oli tarkoitus kuvata viime elokuussa, mutta suunnitelmat muuttuivat koronaviruksen vuoksi. Nyt Perry on paljastanut Twitterissä kuvausten alkavan maaliskuussa.

Yhdysvalloissa HBO Max -palvelussa ensi vuonna esitettävän erikoisjakson yksityiskohdat ovat edelleen hämärän peitossa. Kyseessä ei kuitenkaan näillä näkymin tule olemaan varsinainen uusi Frendit-jakso. Sarjan hahmojen sijaan Frendit-tähdet tullaan näkemään erikoisjaksossa omana itsenään.