Hurja video: Koira hyökkäsi hain kimppuun rantavedessä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Seikkailija Jack Strickland tunnetaan sosiaalisessa mediassa jakamistaan videoista ja kuvista, joissa hän esittelee matkojaan trooppisissa ympäristöissä. Viime aikoina hänen Instagram-tilillään on päästy ihastelemaan yksityisen Haggerstone-saaren maisemia.

Haggerstone sijaitsee Australian Isolla valliriutalla, jossa uiskentelee myös runsain määrin haita. Stricklandin Tilly-koiraa petokalat eivät vaikuta juurikaan pelottavan, mikä käy ilmi viraalina levinneellä hurjalla videolla.

Videolla australiankelpie huomaa rantavedessä uivan hain. Uhkarohkea Tilly ryntää veteen ja säikäyttää nopeasti pakoon uivan kalan tiehensä jahtaamalla sitä. Koira jää päivystämään rantaveteen, selkeästi tyytyväisenä säikyteltyään hain kauemmas.