Sofia Vergara suihkussa – biksukuva hakee vertaistaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Sofia Vergara on tunnettu tähti etenkin hänen roolistaan suositussa Moderni perhe -komediasarjassa. Sarjan päätyttyä Sofia Vergara on aktivoitunut sosiaalisessa mediassa, jonne hän julkaiseekin usein näyttäviä kuvia itsestään ja esittelee myös perhe-elämäänsä aviomies Joe Manganiellon kanssa.

Sofia Vergara julkaisi taannoin todella näyttävän kuvan, jossa hän poseerasi valkoisissa bikineissä hiekkarannalla. Kuva oli otettu Miamissa 1990-luvulla, jolloin 48-vuotias tähti on ollut vasta parikymppinen nuori nainen. Nyt näyttelijä on jälleen palannut samoihin tunnelmiin.

Sofia Vergara julkaisi hänen 20,5 miljoonan faninsa silmien iloksi nyt toisenkin kuvan, jossa hänet nähdään nuorena kaunottarena bikineissä. Tällä kerralla naisen yllä on läpikuultavat mustat bikinit, joissa on kukkia. Tähti on poseerannut kameralle viettelevästi rantasuihkun alla.