Tyga oikeuteen – vuokraisäntä syyttää vuokrarästeistä ja kodin tärvelemisestä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hiphop-tähti ja Kylie Jennerin ex-poikaystävä Tyga on joutunut ongelmiin entisen vuokraisäntänsä kanssa. Vuokranantaja on notanut oikeustoimet räppäriä vastaan vuokrarästeistä ja kodin väitetystä tärvelemisestä.

Vuokranantajan mukaan vuoden ajan Los Angelesissa sijaitsevassa kodissa asunut Tyga jäi velkaa maksamattomista vuokrista yhteensä 32 000 dollaria. Hänen mukaansa räppäri oli myös jättänyt jälkiä keittiön tammilattiaan, vahingoittanut marmorilattiaa ja -pöytiä sekä vahingoittanut seinien muraaleja ja tapettia. TMZ uutisoi vuokranantajan vaativan Tygalta vahingonkorvauksia yhteensä 200 000 dollarin edestä.

Tyga on sittemmin kommentoinut tapausta asianajajansa kautta. Asianajaja Mike Trauben mukaan vuokranantajan väitteet eivät pidä paikkansa, ja ovat yritys vättyä vuokravakuutuksen takaisin maksamiselta. Tyga myös jakoi Instagram-tarinoissaan kodissa kuvattuja videoita, joissa vahinkojen jälkiä ei näy.