Fitness-tähti sai vauvan ja yrittää päästä takaisin huippukuntoon

Fitness Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa nähdään paljon fitness-ammattilaisia ja kunto-ohjaajia, jotka julkaisevat upeita muutoskuvia asiakkaistaan. He haluavat motivoida seuraajiaan omilla kuvillaan ja myös kuvilla muistakin todella hyväkuntoisista ja rasvattomista vartaloista. Myös Anna Victoria -niminen fitnessguru haluaa motivoida ihmisiä Instagramissa, mutta tekee sen kuitenkin virkistävän aidolla tavalla.

Anna Victoria on The Fit Body Guide -kunto-ohjelman luoja. Hän on auttanut todella monia naisia pääsemään huippukuntoon. Nyt fitness-tähti itse on saanut vauvan ja aloittaa oman tiensä takaisin kohti hyvää fyysistä kuntoa. Naisen fanit ovatkin nyt innoissaan seuraamassa ammattilaisen omaa matkaa takaisin liikunnan pariin pienen tyttövauvan synnyttyä.

Anna Victoria synnytti 10. elokuuta tytön, joka sai nimekseen Aurora Vittoria Ferretti. Anna julkaisi nyt itsestään videon, jossa hän esittelee seuraajilleen miltä hänen lähtötilanteensa näyttää neljä viikkoa synnytyksen jälkeen. Nainen myöntää, että pieni ääni hänen sisällään murehtii vatsan pehmoista koostumusta ja raskausarpia, mutta hän kuitenkin yrittää muistaa, että vatsa oli vielä hetki sitten vauvan koti.