James McAvoy ei näe tulevan trillerinsä käsikirjoitusta – joutuu itsekin ratkomaan sen rikosmysteerin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti James McAvoy on kiinnitetty päärooliin uuteen trilleriin, joka toteutetaan jokseenkin yllättävällä tavalla. Näyttelijä joutuu ratkomaan sen keskiössä olevan mysteerin improvisoimalla, ilman käsikirjoituksen apua.

James McAvoy näyttelee ranskalaistrilleriin perustuvassa My Son -elokuvassa miestä, jonka poika katoaa yllättäen. Näyttelijä ei näe lainkaan elokuvan käsikirjoitusta, eikä hänelle ole kirjoitettu valmiiksi dialogia. McAvoyn tiedossa ovat vain juonen peruslähtökohdat, ja hän tulee improvisoimaan hahmonsa toimet tarinan avautuessa.

Elokuvan muut näyttelijät, kuten toista pääosaa esittävä Claire Foy, pääsevät tukeutumaan sen käsikirjoitukseen. Elokuvan levittäjänä toimivan STXfilmsin Adam Fogelsonin mukaan elokuvan jännite on aitoa, sillä McAvoy tulee tekemään salalpoliisityötä kameran edessä reaaliajaassa. My Son -elokuvan ohjaa The Hollywood Reporter -lehden mukaan myös alkuperäisen ranskalaistrillerin ohjannut Christian Carion.