Naisesta tuli TikTok-tähti valtavan suunsa ansiosta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sometähdeksi voi tulla monenlaisin keinoin. Yhdysvaltojen Connecticutissa asuvan Samantha Ramsdellin tapauksessa kuuluisuuteen nosti hänen poikkeuksellinen ulkomuotonsa, tarkalleen ottaen naisen suurikokoinen suu.

Myyntiedustajana työskentelevä Samantha Ramsdell alkoi jakamaan TikTokissa laulu- ja huumorivideoita keväällä pandemian myötä. Monien huomio alkoi kuitenkin kiinnittyä 30-vuotiaan naisen suun kokoon. Suosio räjähti käsiin seuraajan kysyttyä tunteeko hän koskaan oloaan epävarmaksi suunsa vuoksi, johon Ramsdell vastasi sen todellista kokoa esittelevällä videolla

Videosta tuli viraalihitti, ja yhtäkkiä naisella oli TikTokissa 100 000 seuraajaa. Ramsdellin mukaan suosituksi tuleminen suun ansiosta tuntui alkuun lähinnä turhauttavalta. Lopulta hän kuitenkin totesi ottavansa mielellään vastaan TikTokin suosituista videoista maksamat palkkiot.

Ramsdell uskoo New York Post -lehden mukaan suurikokoisen suun vaikuttavan hänen kykyihinsä laulajana. Hän myös suunnittelee selvittävänsä Guinness World Recordsin kanssa, onko suu suurin mitattu laatuaan. Ramsdellin mukaan nykyinen ennätys on noin 9,5 senttiä, kun taas hän on mitannut etuhampaidensa kärkivälin olevan jopa 10 senttiä.

@samramsdell5

Ruining another trend ❤️ #glowred #HalloweenAtHome

♬ MAKE IT RED CHALLENGE [Ashnikko – Daisy] – Call me Jony 🤓

@samramsdell5

Reply to @preprincess94523 definitey going to regret posting this draft 😂#taylorswift #bigmouth

♬ original sound – samramsdell5

@samramsdell5

Reply to @alexah.0305 LOL😬

♬ original sound – samramsdell5