Olivia Culpo paljastavassa asussa – jätti housut pukematta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen malli Olivia Culpo julkaisee usein faniensa silmien iloksi näyttäviä kuvia sosiaalisessa mediassa. Nainen onkin koko kesän ajan hemmotellut seuraajiaan seksikkäillä bikinikuvilla, joissa nainen on nähty rantahiekassa ja jahdin kannella.

Nyt 28-vuotias kaunotar on julkaissut upean kuvaparin, jossa hän esittelee kesäistä asuaan. Näyttävä valkoinen mekko on täysin avonainen kummaltakin sivulta paljastaen samalla sen tosiasian, että Olivia Culpo ei ole pukenut mekon alle rintaliivejä tai pikkuhousujakaan.

Asu voisi monien mielestä näyttää jopa hieman vajaalta, koska tähden housuttomuus on niin ilmiselvää kuvissa. ”Tulen kohta takaisin, etsin vain ensin housuni”, Olivia Culpo itsekin vitsailee omassa kuvatekstissään paljastavasta asustaan.