Rillit Huurussa -tähti kertoi kiusallisista seksikohtauksista: ”Olimme juuri tosielämässä eronneet”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaikkien aikojen suosituimpiin sitcom-sarjoihin lukeutuva Rillit huurussa, eli Big Bang Theory, lopetettiin 12. tuotantokauden jälkeen. Sarjan päätähtinä nähtiin muun muassa Kaley Cuoco ja Johnny Galecki, joiden roolihahmot rakastuivat sarjassa ja menivät naimisiin.

Nyt Kaley Cuoco on paljastanut, että aivan sarjan alussa hän seurusteli Johnny Galeckin kanssa. Nainen oli ihastunut vastanäyttelijäänsä heti ensisilmäyksellä ja näyttelijät alkoivat seurustelemaan keskenään. Suhde jatkui kahden vuoden ajan kunnes pariskunta päätti erota. Työt saman sarjan parissa kuitenkin jatkuivat.

Kaley Cuoco epäilee, että pariskunnan erottua ohjaaja halusi hieman kiusata heitä, minkä vuoksi hahmot laitettiinkin yllättäin rakastumaan toisiinsa. Cuoco kertoi People-sivuston mukaan, että seksikohtauksia oli aluksi melko kiusallista kuvata kun he olivat tosielämässä juuri eronneet Johnny Galeckin kanssa.