Tee itsestäsi aamuvirkku päiväkirjan avulla – vastaa näihin 4 kysymykseen joka aamu

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Osa ihmisistä kykenee heräämään joka aamu virkeänä hymy kasvoillaan, mutta osalle herätyskellon soiminen on aina merkki alkavasta taistelusta, jossa yleensä hävitään ja vielä monen torkuttamisen jälkeen. Vain yksi kymmenestä ihmisestä on luonnostaan aamuihminen, mutta muut voivat treenata itsestään sellaisen.

Poosh-sivuston mukaan aamuihmiseksi muuttumisessa keskeiseksi tekijäksi muodostuu oma asenne. Ihmisen tulee muuttaa asenteensa aamua ja alkavaa päivää kohti, mikä auttaa myös heräämään uuteen päivään paremmin mielin ja nousemaan sängystä.

Hyvinvointiasiantuntija Gabrielle Bernsteinin mukaan hyvä keino herätä aamuisin hyvällä tuulella on vastata joka aamu neljään kysymykseen ja kirjoittaa vastaukset ylös omaan päiväkirjaan.

Kysymykset ovat:Millaiseksi haluan tänään oloni tuntea?Kuka haluan olla tänään?Mitä haluan tänään vastaanottaa?Mitä haluan tänään antaa muille?