Autoilija herätteli ihmisiä megafonilla aamuyöstä – poliisi puuttui asiaan

Ohhoh! · Tim Isokivi

Naapuruston asukkaita aamuyöstä herätellyt 21-vuotias mies on saanut varoituksen poliiseilta. Hän ajeli autolla Iso-Britannian Gosportissa, huudellen samalla mukanaan olleeseen megafoniin.

Hampshiren poliisi sai useana yönä soittoja alueella häiriköineestä miehestä. Hän oli BBC:n mukaan ajellut kaduilla punaisella Nissan Navaralla ja kehottanut ihmisiä heräämään megafonillaan. Välillä hän oli sammuttanut autonsa valot ja ilmoittanut, etteivät asukkaat voi hälyttää paikalle poliiseja jos he eivät näe häntä.

Poliisin mukaan mies oli kuitenkin väärässä, sillä hän jäi lopulta kiinni. Mies selvisi asukkaiden herättelystä toistaiseksi varoituksella. Hänen autonsa tullaan kuitenkin takavarikoimaan, mikäli hän jatkaa ihmisten yöllistä häiriköintiä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.