Jessica Simpson joi lastensa koulutapahtumissa vodkaa – ahdistui muista vanhemmista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti ja näyttelijä Jessica Simpson on kirjoittanut elämäkerran, joka kantaa nimeä Open Book. Nimensä mukaisesti kirjassa nainen kertoo avoimesti lapsuuden traumoistaan ja paljastaa myös yksityiskohtia hänen alkoholiongelmastaan.

Jessica Simpson alkoi käyttämään alkoholia, minkä uskoo itse johtuneen siitä, että häntä käytettiin lapsena seksuaalisesti hyväksi perhetutun toimesta. 39-vuotias tähti kertoi nyt Doctor Oz -keskusteluohjelmassa vieraana ollessaan, että hän joi alkoholia myös lastensa koulun tapahtumissa.

Jessica Simpson joi alkoholia yrittäessään helpottaa tuntemaansa ahdistusta. Nainen ahdistui etenkin hänen lastensa koulun tapahtumissa, koska hän pelkäsi mitä muiden lasten vanhemmat hänestä ajattelevat. Sen vuoksi nainen päätyi juomaan alkoholia myös koulun tapahtumissa.

Laulaja kertoi juoneensa tapahtumissa isoista mukeista juomaa, jossa oli paljon vodkaa ja jotakin mansikan makuista naamioimaan juomaa mehuksi. Simpson pelkäsi muiden arvostelua, koska hän oli kokenut paljon nimittelyä hänen painonsa noustua. Nyt nainen on ollut kuitenkin jo kaksi ja puoli vuotta raittiina, mistä hän on hyvin ylpeä.