Victoria Beckham on unelmien anoppi – suunnittelee jopa miniänsä hääpuvun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

David ja Victoria Beckhamin vanhin poika Brooklyn Beckham kertoi heinäkuussa Instagramissa kihlanneensa tyttöystävänsä Nicola Peltzin. He ovat seurustelleet alle vuoden, mutta aikovat astua pian vihille.

Muotisuunnittelija Victoria Beckham on innoissaan tulevasta miniästä. Hän on hemmotellut 25-vuotiasta Nivola Peltzia lahjoittamalla hänelle muotiluomuksiaan ja aikoo myös suunnitella naisen hääpuvun. Brooklyn Beckham aikoo ukkomieheksi 21-vuotiaana, joten monet epäilevät pariskunnan suunnittelevan pikaista perheenlisäystä.

The Sunin mukaan hääjuhlien ajankohtaa ei ole paljastettu julkisuuteen. Nicola Peltz on amerikkalainen näyttelijätär. Hänen vanhempansa ovat miljardööri Nelson Peltz ja malli Claudia Heffner.

Taannoin kihlaparin kerrottiin siirtäneen häitään koronakriisin vuoksi vuoteen 2022.