Kampaajan paljastus: Marilyn Monroe blondasi häpykarvoituksensa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja ja malli Marilyn Monroe on yksi ikonisimmista seksisymboleista maailmassa. Hänet tunnettiin valloittavasta hymystään, vaaleista kiharoistaan ja muodokkaasta vartalostaan. Nyt julkkiskampaaja Kenneth Battelle elämäkertateos on paljastanut intiimin yksityiskohdan naisen elämästä.

A-luokan julkkisten hiuksia hoitanut, leikannut ja värjännyt kampaaja Kenneth Battellen asiakkaana on ollut sellaisia nimiä kuin Kennedy Onassis, Judy Garland, Audrey Hepburn ja Marilyn Monroe. Miehen perikunta on julkaissut vastikään elämäkertateoksen, jossa muistellaan miehen uraa takavuosien Hollywood-tähtien kanssa. Vaikka Battelle menehtyi 86-vuotiaana vuonna 2013, ehti hän laatimaan teoksensa likimain valmiiksi kirjailija Giuseppe Longon kanssa.

Battelle työskenteli kuuluisan Helena Rubinsteinin salongissa ennen kuin mies palkattiin Valkoiseen taloon Kennedyn perheen parturiksi. Hän tapasi Marilyn Monroen ensimmäisen kerran naisen omassa asunnossa pelkkään kylpytakkiin pukeutuneena vuonna 1958. Sittemmin Monroesta tuli yksi hänen suosikkiasiakkaistaan.

Kerran Marilyn Monroe ei halunnut pukea alusvaatteita juhlamekon alle. Ongelmana olivat mekon läpi tummana näkyneet häpykarvat. Kampaaja ehdotti, että häpykarvat vaalennettaisiin. Hän sekoitti vaalennusaineen valmiiksi Marilyn Monroelle, joka kävi levittämässä sen kylpyhuoneessa intiimialueelleen. Värinpoisto tehosi, eivätkä naisen häpykarvat näkyneet enää läpi iltapuvusta, Daily Mail uutisoi.